Категории
Your Cart
ИСКАШ ДА СТАНЕШ ИЛЮЗИОНИСТ? ПРЕДЛАГАМЕ ТИ ПЪРВИ СТЪПКИ В СВЕТА НА МАГИЯТА И ФОКУСИТЕ!Магически трикове е комплект, включващ основните атрибути необходими за едни от най-добрите фокуси, известни в света. В наръчника за фокуси ще намерите подробно описание как да бъдат направени те. Както и още много ..
19.90 лв.
Без данък:19.90 лв.
Класическо домино
ИЗЧЕРПАН
КЛАСИЧЕСКО ДОМИНО В МЕТАЛНА КУТИЯДоминото е забавна образователна игра, която развива логическото мислене, наблюдателността и концентрацията. Точките оформящи всяка цифра са в различен цвят така детето ще опознае по-лесно числата. Правила на играта: Плочките се подреждат  с точките на..
17.90 лв.
Без данък:17.90 лв.
Мини електронна игра
-25 %
ВЪРНЕТЕ СЕ В ЕДНА ОТМИНАЛА ЕПОХА С ТАЗИ МИНИ РЕТРО ЕЛЕКТРОННА ИГРАИграта е умален вариант на едновремешните преносими конзоли. С нея можете да играете на 9 различни игри като всяка от тях има по 99 нива. Към нея има верижка за ключодържател, която позволява да я носите със себе си и да играете когат..
14.90 лв. 19.90 лв.
Без данък:14.90 лв.
Морски шах с шотове
ИЗЧЕРПАН
ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ ЕДИН ИНТЕРЕСЕН И ОРИГИНАЛЕН ПОДАРЪК, С КОЙТО ДА РАЗЧУПИТЕ СТАНДАРТНАТА ОБСТАНОВКА НА КУПОНА, ПАРТИТО ИЛИ РОЖДЕНИЯ ДЕН- СТЪКЛЕН МОРСКИ ШАХ С ШОТОВЕПравилата са ясни, като винаги можете да измислите нови, важното е забавлението да е на макс. Просто напълнете шотовете с любимото питие и ..
29.90 лв.
Без данък:29.90 лв.
Настолна игра "Drink party" 18+
2-3 дни
ЗАБАВНА ПАРТИ ИГРА ЗА ВЪЗРАСТНИ " DRINK PARTY" 18+ ОТ СЕРИЯТА WITTY HOOLIGAN"Drink Party" е микс от питиета и забавни предизвикателства, както за смелите, така и за по-срамежливите. Играта разполага с всичко необходимо за една щура вечер с прители. Само трябва да си напишете името на картата с пиян ..
44.90 лв.
Без данък:44.90 лв.
Настолна игра "Вето! Забранени думи
ИЗЧЕРПАН
ВЕТО! ЗАБРАНЕНИ ДУМИ - ЩЕ СЕ ХАРЕСА НА МАЛКИ И ГОЛЕМИИграта е подходяща за неограничен брой играчи на възраст над 12 години разделени в два отбора. Всеки отбор си избира един играч, който ще обяснява на своите съотборници дума, без да използва посочените забранени думи или нейни производни. За целта..
32.90 лв.
Без данък:32.90 лв.
РАЗБЕРИ ПОВЕЧЕ ЗА СЕБЕ СИ С ПАРТИ ИГРА ЗА ВЪЗРАСТНИ 18+ ОТ СЕРИЯТА WITTY HOOLIGAN, ГЛЕДНА ТОЧКА!Чрез анонимно споделяне на мнение за останалите, играчите научават нови неща за себе си. Никой на никого не се сърди защото всичко остава анонимно.Съдържание на кутията: 84 карти, 1 зарче и 1 стрелкаИграт..
22.90 лв.
Без данък:22.90 лв.
Настолна игра "Лига на господарите - господарят на асоциациите" 12+
ИЗЧЕРПАН
ГОСПОДАРЯТ НА АСОЦИАЦИИТЕ - ИНТРИГУВАЩА ИГРА, ЗА ТЕЗИ КОИТО ИМАТ ДОБРО РАЗВИТО ВЪОБРАЖЕНИЕ И НЕСТАНДАРТНО МИСЛЕНЕНacтoлнa игpa зa интyиция. Цeлтa нa вceĸи игpaч e пo-бъpзo oт ocтaнaлитe дa oтгaтнe пepcoнaжa, ĸoйтo вoдeщият e зaгaтнaл.Игpaтa paзвивa ĸpeaтивнocтта, въoбpaжeниeто и oбpaзнoто миcлeнe.Съ..
33.00 лв.
Без данък:33.00 лв.
Настолна игра "Лига на господарите - господарят на илюзиите" 12+
ИЗЧЕРПАН
ГОСПОДАРЯТ НА ИЛЮЗИИТЕ-ЗА ТЕЗИ,КОИТО УМЕЯТ БЪРЗО ДА МИСЛЯТ И ДА ПРАВЯТ ИЗВОДИЦелта на играта е да отгатнете картата, която водещият е загатнал. За да го направите трябва да запомняте, анализирате и сътрудничите с другите играчи. Очакват Ви много весели и неочаквани развръзки!Съдържание на кутията: г..
33.00 лв.
Без данък:33.00 лв.
Настолна игра "Ловци на дракони"
ИЗЧЕРПАН
ИГРАТА "ЛОВЦИ НА ДРАКОНИ" Е НАСТОЛНА ЗАНИМАТЕЛНА ИГРА ПОДХОДЯЩА ЗА ДЕЦА НАД 5 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ  В играта участниците събират вълшебни стрели, с чиято помощ ще се опитат да победят краля Дракон.Съдържание на кутията: игрално поле, 4бр. фигурки пионки - ловци, 80 карти вълшебна стрела, 4 карт..
29.90 лв.
Без данък:29.90 лв.
Настолна игра "На здраве" 18+
2-3 дни
ЕДНО ПИТИЕ ЗА КУРАЖ - НА ЗДРАВЕ! ЗАБАВНА ПАРТИ ИГРА ЗА ВЪЗРАСТНИ 18+ ОТ СЕРИЯТА WITTY HOOLIGANИграчите трябва да следват заданията на картите, които теглят от тестето. Те са най-разнообразни и предизвикателни, но ако някое от тях ви се стори твърде... неприлично за изпълнение, можете да го замените ..
18.90 лв.
Без данък:18.90 лв.
ГОТОВ ЛИ СИ ЗА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО? ЗАБАВНА ПАРТИ ИГРА ЗА ВЪЗРАСТНИ 18+ ОТ СЕРИЯТА WITTY HOOLIGAN, НЕ МИ СЕ ВЯРВА!Играчите се превъплъщават в персонажи или предмети, като поставят на главата си специален обръч и една от картите в играта. Всички освен този, който носи обръча виждат в какво се е превъпл..
26.00 лв.
Без данък:26.00 лв.
НИКОГА НЕ КАЗВАЙ НИКОГА - ПАРТИ ИГРА ЗА ВЪЗРАСТНИ 18+ ОТ СЕРИЯТА WITTY HOOLIGANВ нея играчите получават карти със задачи, които са длъжни да изпълнят, в противен случай трябва да свалят една от дрехите си. Колкото повече дрехи губят, толкова повече се увеличава желанието им да правят това, което кар..
22.90 лв.
Без данък:22.90 лв.
Настолна игра "Принцеса на Принцесите", за шопинг маниаци
ИЗЧЕРПАН
" ПРИНЦЕСА НА ПРИНЦЕСИТЕ'' Е УВЛЕКАТЕЛНА  И ЗАБАВНА ИГРА, ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА МОМИЧЕТА НАД 5 ГОДИНИ.Принцесите пазаруват докато закупят задължителните принадлежности, за да попълнят своя гардероб. За  по- успешен  шопинг могат да ползват градски транспорт, заведение и развлечения. Ще има..
29.90 лв.
Без данък:29.90 лв.
Настолна игра "Противостояние. Деца срещу родители" 8+
ИЗЧЕРПАН
ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ДЕЦА СРЕЩУ РОДИТЕЛИ? РОДИТЕЛИТЕ МИСЛЯТ, ЧЕ ЗНАЯТ ВСИЧКО, А ДЕЦАТА ИМ - ЧЕ РОДИТЕЛИТЕ НИЩО НЕ РАЗБИРАТ. КОЙ ЛИ ЗНАЕ ПОВЕЧЕ?Семейна състезателна игра ,с която ще можете да премерите сили и да видите,кой има повече знания. Игpae се 2 отбора: "Деца"  и "Родители"...
22.90 лв.
Без данък:22.90 лв.
Настолна игра "Противостояние. Мъже срещу жени" 12+
ИЗЧЕРПАН
ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО МЪЖЕ СРЕЩУ ЖЕНИ? КОЙ ЛИ ЗНАЕ ПОВЕЧЕ?Семейна състезателна игра , с която ще можете да премерите сили и да видите, кой пол има повече знания. Игpae се от 2 oтбopа (мъже и жени). Като всеки отбор може да има по двaмa или пoвeчe играча.  Paзвлeĸaтeлнa и вeceл..
22.90 лв.
Без данък:22.90 лв.
САМО НА ТРЕЗВА ГЛАВА! ЗАБАВНА ПАРТИ ИГРА ЗА ВЪЗРАСТНИ 18+ ОТ СЕРИЯТА WITTY HOOLIGANВ нея играчите трябва да правят поръчки за храна и питиета, като обаче за да ги получат, трябва да бъдат особено бързи - само този, който първи хване краставицата или бутилката ще получи това, което е поръчал!Съдържан..
25.90 лв.
Без данък:25.90 лв.
Настолна игра "Сериозно ли?" 18+
ИЗЧЕРПАН
СЕРИОЗНО ЛИ? Е ЗАБАВНА ПАРТИ ИГРА ЗА ВЪЗРАСТНИ 18+ ОТ СЕРИЯТА WITTY HOOLIGANВ нея един от играчите е избран за водещ, а всички останали имат за цел да го накарат да се засмее. За да постигнат това играчите трябва да проявят остроумност и креативност. Играта съдържа 84 карти, на които са написани изр..
17.90 лв.
Без данък:17.90 лв.
ИЗПОЛЗВАЙ СЕТИВАТА СИ С ТАЗИ ЗАБАВНА ПАРТИ ИГРА ЗА ВЪЗРАСТНИ 18+ ОТ СЕРИЯТА WITTY HOOLIGAN, НСЪВМЕСТИМА НЕСЪВМЕСТИМОСТ!В нея създавате най-забавната комбинация от карти. Ако сте остроумни и успеете да разсмеете останалите играчи, получавате допълнителни точки.Съдържание на кутията: 112 карти, 24 жет..
26.90 лв.
Без данък:26.90 лв.
Настолна игра "Тайна или действие" 18+
2-3 дни
РАЗКРИЙ СВОИТЕ ТАЙНИ ИЛИ ДЕЙСТВАЙ! С ТАЗИ НАСТОЛНА ИГРА "ТАЙНА ИЛИ ДЕЙСТВИЕ" ПОДХОДЯЩА САМО ЗА ВЪЗРАСТНИ 18+ ЩЕ ПРЕДИЗВИКАТЕ КАКТО ХОРАТА, С КОИТО Я ИГРАЕТЕ ТАКА И ВАС САМИТЕ. КАКВО ПРЕДПОЧИТАТЕ ДА РАЗКРИЕТЕ ТАЙНИ ОТ МИНАЛОТО ИЛИ ДА УХАПЕТЕ КОЛЕГАТА ПО НОСА? НЕ, НОСЪТ НА ОКОКОРЕНИЯ КОЛЕГА НЕ Е НАЙ-С..
18.90 лв.
Без данък:18.90 лв.
Настолна игра Алко Сити 18+
ИЗЧЕРПАН
АЛКО СИТИ Е ЗАБАВНА ПАРТИ ИГРА ЗА ВЪЗРАСТНИ 18+ ОТ СЕРИЯТА WITTY HOOLIGANВ нея ще имате възможността да се разходите из различни интересни за ценителите на нощния живот места като ресторанти, дискотеки, стриптийз клубове, барове и не на последно място - библиотеката! За да не попаднете в ръцете на п..
25.90 лв.
Без данък:25.90 лв.
Настолна игра Еро Пантомима 18+
ИЗЧЕРПАН
ЕРО ПАНТОМИМА Е ЗАБАВНА ПАРТИ ИГРА ЗА ВЪЗРАСТНИ 18+ ОТ СЕРИЯТА WITTY HOOLIGANИграта съдържа 84 карти, на които са написани задания, които играещите трябва да обяснят само с езика на тялото си. Някои задания са по-сложни и изискват предварително да изберете партньор, с когото да обясните думата или и..
18.90 лв.
Без данък:18.90 лв.
Парти игра Рулетка с шотове
ИЗЧЕРПАН
 ПАРТИ ИГРА РУЛЕТКА С ШОТ ЧАШКИ - ЗА ЕДИН НЕЗАБРАВИМ КУПОНПредставяме Ви един разнообразен и забавен начин да изкарате един рожден ден, имен ден или просто да разчупите купона. Можете да напълните шотовете както с алкохол така и с безалкохолно или сок, изборът е Ваш. Едно е сигурно весело и нез..
34.90 лв.
Без данък:34.90 лв.
Пинбол игра за напиване с шотове
ИЗЧЕРПАН
АКО ТЪРСИТЕ ОРИГИНАЛЕН ПОДАРЪК ЗА ПРИЯТЕЛ ИЛИ РОДНИНА ТОЗИ АЛКОХОЛЕН ПИНБОЛ С ЧАШКИ Е ПЕРФЕКТНОТО РЕШЕНИЕПросто дърпате стартера и проследявате топчето.  Там където то спре ще определи кой и колко шота трябва да изпие.  Очакват Ви много смят и изпити шотове.  Съдържание на кутият..
26.90 лв.
Без данък:26.90 лв.
Безкраен Фиджет куб
-28 %
БЕЗКРАЙНО АНТИСТРЕС КУБЧЕ ЗА ГОЛЕМИ И МАЛКИ!Фиджет представлява куб съставен от 8 кубчета свързани със специални механизми, които позволяват кубът да се разгъва и сгъва в различни посоки, което го прави на практика безкраен. Идеален е за отвличане на вниманието от лошите навици, справяне със куката ..
7.90 лв. 10.90 лв.
Без данък:7.90 лв.
Боулинг/Кърлинг с шотове
ИЗЧЕРПАН
АЛКОХОЛНА ПАРТИ ИГРА 2 в 1  БОУЛИНГ И КЪРЛИНГ С ШОТ ЧАШКИ - ОРИГИНАЛЕН ПОДАРЪК ЗА РОЖДЕНИ ДНИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ПОВОДИПринципът на играта е като при оригиналната игра на боулинг, а именно да се съборят колкото се може повече кегли за да се събират максимален брой точки. Разликата е, че са включе..
27.90 лв.
Без данък:27.90 лв.
ДЖЕНГА - ДЪРВЕНА ЗАБАВНА ИГРА С ЧИСЛАИграта Дженга е изключително поджодяща и полезна за подрастващи защото изисква добра координация и концентрация. Целта на играта е да бъде подредена маскимално висока кула от дървените кубчета. Всеки играч трябва внимателно само с една ръка да извади кубче от дол..
15.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Домашен баскетбол
-23 %
ДОМАШЕН БАСКЕТБОЛ - ДИНАМИЧНА И ИНТЕРЕСНА ИГРА У ДОМАВреме е за баскетбол! Ако вашето дете е навършило 3 годинки и имате желание да го въведете в този прекрасен спорт, то този детски баскетболен комплект е идеалното решение. Комплекта съдържа табло, кош, стойка и  2 броя топки. Основата на стой..
34.80 лв. 45.00 лв.
Без данък:34.80 лв.
Дървен федербал
ИЗЧЕРПАН
ПОДДЪРЖАЙТЕ АКТИВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ С ТОЗИ ДЪРВЕН ФЕДЕРБАЛ С ПЕРЦЕ.Федербалът развива концентрацията, координацията и вниманието, което го прави изключително подходящ за подрастващи и възрастни. Комплект от 2 броя ракети за феделбал и 1 перцеДължина на хилката : 66 смРазмери на мрежестата част: ..
10.90 лв.
Без данък:10.90 лв.
ОБРАЗОВАТЕЛНА ДЪРВЕНА ИГРА ТИП ТЕТРИС, КОЯТО ЩЕ СТУМИЛИРА ПАМЕТТА, ЩЕ РАЗВИЕ КРЕАТИВНОСТТА И ВЪОБРАЖЕНИЕТО, ФИННАТА МОТОРИКА И КООРДИНАЦИЯ НА ВАШЕТО ДЕТЕ.Подходяща за деца над 3 год.Съдържание на кутията: 6 табла за игра и дървени L образни форми в различни цветовеРазмери кутия : 20 х 18 х 3 смТегло..
17.90 лв.
Без данък:17.90 лв.
Дървена цветна Дженга
-21 %
ДЖЕНГА - ДЪРВЕНА ЗАБАВНА ИГРА С ЦВЕТНИ КУБЧЕТАИграта Дженга е изключително поджодяща и полезна за подрастващи защото изисква добра координация и концентрация. Целта на играта е да бъде подредена маскимално висока кула от дървените кубчета. Всеки играч трябва внимателно само с една ръка да извади куб..
15.90 лв. 20.00 лв.
Без данък:15.90 лв.
Игра Twister
-25 % ИЗЧЕРПАН
Колко пъти ще се преобърнеш? Twister е игра, която буквално те връзва на възел. Трябва да завъртиш стрелката и да действаш, както е посочено на паното. Завърти се и се заплети, сега с две допълнителни движения. Не докосвай постелката с нищо друго, освен с ръка или крак. Игра за 2 или 4 играчи, в ком..
29.90 лв. 40.00 лв.
Без данък:29.90 лв.
ИГРАТА НА КАРТИ Е УНИВЕРСАЛНО РЕШЕНИЕ ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ КАКТО У ДОМА ТАКА И НА ИЗЛЕД, ПОЧИВКА, ПАРТИ!Стандартна колода от 52 броя карти. Раздават се бързо и лесно. Подходящи за различни игри.Материал: картонПодходящ за деца над 3 годиниРазмер: 6,5 х 8,7 смТегло: 0,090 кгЦена за 1 тесте карти..
2.50 лв.
Без данък:2.50 лв.
ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ НА ПЛАЖА С ТОЗИ КОМПЛЕКТ ЗА ПЛАЖЕН ТЕНИСВашето дете ще развие своята концентрация, координация и внимание с този комплект за плажен тенис . Подходящ не само за плажа,но и за излети в планината, парка или просто на игрището. Комплектът е изключително лек и удобен за пренасяне, което го ..
9.90 лв.
Без данък:9.90 лв.
ПРЕВЪРНЕТЕ ВСЯКА МАСА В ИГРАЛНО ПОЛЕ С ТОЗИ КОМПЛЕКТ МИНИ ТЕНИС НА МАСАПреносим вариант на играта тенис на маса или пинг-понг. Играта може да се постави на всяка равна повърхност.Комплекта включва : 2 броя хилки, 3 броя топчета  и мрежа с вакуумни стойкиРазмери на хилките: 16 х 9 смВисочина на ..
14.90 лв.
Без данък:14.90 лв.
Комплект мини фигурки за куклен театър
-24 %
КОМПЛЕКТ МИНИ КУКЛИЧКИ ЗА КУКЛЕН ТЕАТЪР - ПЕРФЕКТНИЯТ ПОДАРЪК ЗА ВСЯКО МОМИЧЕНЦЕ!Развийте креативността и уменията на вашите деца, с този комплект от 6броя мини куклички.  Дупките на всяка фигурка е подходяща както за деца така и за възрастни.   Подходящи за деца над 3 год.Размери при..
18.90 лв. 24.90 лв.
Без данък:18.90 лв.
Креативен комплект "Засади магданоз"
-20 %
РАЗВИЙТЕ ЧУВСТВОТО ЗА ОТГОВОРНОСТ НА ВАШЕТО ДЕТЕ С ТОЗИ КРЕАТИВЕН КОМПЛЕКТ ЗА ЗАСАЖДАНЕ НА МАГДАНОЗ С ФИГУРКИ И ИНСТРУМЕНТИС тази образователна игра ще засилите интереса на Вашето дете към природата и ще увеличите чувството му за отговорност. Съдържание: пластмасова кутийка за разделно засаждан..
24.00 лв. 29.90 лв.
Без данък:24.00 лв.
Креативен комплект "Мини градинка"
-20 %
РАЗВИЙТЕ ЧУВСТВОТО ЗА ОТГОВОРНОСТ НА ВАШЕТО ДЕТЕ С ТОЗИ КРЕАТИВЕН КОМПЛЕКТ ЗА ЗАСАЖДАНЕ НА ТРЕВА И МАГДАНОЗ С ИНСТРУМЕНТИ И КОФИЧКА ЗА ПОЛИВАНЕС тази образователна игра ще засилите интереса на Вашето дете към природата и ще увеличите чувството му за отговорност. Съдържание: пластмасова кутийка ..
24.00 лв. 29.90 лв.
Без данък:24.00 лв.
АКО ОБИЧАТЕ СЕМЕЙНИТЕ ИГРИ С ТОЗИ СГЪВАЕМ МАГНИТЕН ДАРТС ЩЕ ПРЕКАРАТЕ НЕЗАБРАВИМИ МИГОВЕ С ДЕЦАТА СИ ИЛИ С ПРИЯТЕЛИ. ПРОСТО РАЗВИЙТЕ ПЛАТНОТО, ЗАКАЧЕТЕ ГО И СТЕ ГОТОВИ ЗА ИГРА!Дартсът е игра,която развива както координацията така и математическите умения на играчите по забавен и състезателен начин. ..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Мини федербал
-25 %
НА ПЛАЖА, ПЛАНИНАТА ИЛИ В ПАРКА ЗАБАВЛЕНИЕТО Е ГАРАНТИРАНО С ТОЗИ КОМПЛЕКТ ЗА МИНИ ФЕДЕРБАЛ С ПЕРЦЕ И ТОПКАМини комплектът е изключително лек и удобен за пренасяне, което го прави подходящ за семейни събирания на открито. Освен гарантираното веселие, Вие и вашите деца ще развиете концентрацията..
12.00 лв. 15.90 лв.
Без данък:12.00 лв.
Настолна игра "Стани най-добрият полицай"
ИЗЧЕРПАН
ИГРАТА "СТАНИ НАЙ-ДОБРИЯТ ПОЛИЦАЙ" Е ИДЕАЛНОТО РЕШЕНИЕ АКО ВАШЕТО ДЕТЕ ЖЕЛАЕ ДА СТАНЕ ПОЛИЦАЙ ИЛИ ДА НАУЧИ ПОДРОБНОСТИ ЗА ТАЗИ ПОПУЛЯРНА В ЦЯЛ СВЯТ ПРОФЕСИЯ.  "Стани най-добрият полицай"  е креативна игра, предназначена за деца над 6 годишна възраст. От старта до финала всички ще се з..
29.90 лв.
Без данък:29.90 лв.
Не се сърди човече с шот чашки
ИЗЧЕРПАН
"НЕ СЕ СЪРДИ ЧОВЕЧЕ" С ШОТ ЧАШКИ Е НАЙ-ЗАБАВНИЯТ НАЧИН ДА РАЗЧУПЕТЕ СЪБИРАНИЯ С ПРИЯТЕЛИ, КУПОНИ, ЕРГЕНСКИ И МОМИНСКИ ПАРТИТА!Върнете приятните детски спомени от игрането на "Не се сърди човече", с този подобрен и осъвременен вариант на играта вклюваща пиенето на алкохол или безалкохолни напитки ..
34.90 лв.
Без данък:34.90 лв.
ОБРАЗОВАТЕЛНА ДЪРВЕНА ИГРА ЗА ДЕЦА НАД 3 ГОДИНИИзключително подходяща за развитието на логиката и интелекта на малките деца.Съдържание на кутията: книжка с шаблони и 61 дървени пръчици с различни дължиниПодходяща за деца над 3год.Размери кутия : 22 х 21 х 3 смТегло: 0,270 кгЦена за 1 брой ..
21.90 лв.
Без данък:21.90 лв.
С ТАЗИ ОБРАЗОВАТЕЛНА ИГРА "МАТЕМАТИКА" ВАШЕТО ДЕТЕ БЪРЗО И ЛЕСНО ЩЕ НАУЧИ ЦИФРИТЕ И ДА ПРЕСМЯТА ДО 10Удобната торбичка, в която се побира целия комплект можете да носите със себе си в парка, на гости, на почивка и др.Съдържание на кутията: дървени цифри от 0 до 9, дървени пръчици, маркер, кърпичка з..
32.90 лв.
Без данък:32.90 лв.
ОБИЧАТЕ ДА ИГРАЕТЕ СЪС ЗАЛОЗИ, ИЗПИТВАТЕ УДОВОЛСТВИЕ ОТ ТОВА ИЛИ ПРОСТО ВИ ХАРЕСВА ДА СЕ СЪРЕВНОВАВАТЕ С ПРИЯТЕЛИ ТО ТОЗИ ПОКЕР КОМПЛЕКТ Е ИДЕАЛНОТО РЕШЕНИЕ!Покерът е древна игра, която е запазила своята популярност и до ден днешен и е една от най-известните и играни игри в казината. С играта не сам..
20.90 лв.
Без данък:20.90 лв.
ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА КЛАСИЧЕСКА ТАБЛА!Луксозна кутия за табла с включени аксесоари за да се насладите на една игра на класическа табла с приятел или роднина. Кутията се затваря с магнитно закопчаване. Върху лицевата част има възможност да се играе шах (фигурите не са включени в комп..
59.90 лв.
Без данък:59.90 лв.
Универсален джойстик за телефон, GamePad
-57 %
УНИВЕРСАЛНА СТОЙКА  ЗА ТЕЛЕФОН, ТИП ДЖОЙСТИК, GamepadЛеко неправилно действие на вашия герой може да означава GAME OVER. С универсалният джойстик движенията са плавни и прецизни благодарение на двата броя контролери за палеца проектирани за JDM.Леко тегло, малък размер, лесен за управлениеДизай..
12.90 лв. 30.00 лв.
Без данък:12.90 лв.
ТВОРЕТЕ И СЕ ЗАБАВЛЯВАЙТЕ С ТОВА ЧЕРНО-БЯЛО ХВЪРЧИЛО!Страхотно забавление за малки и големи. Черно-бяло хвърчило от текстил подходящо за оцветяване с флумастери или боички. Необходимо ви е само вятър и свободно пространство.Комплекта включва хвърчило с дръжка и тънка кордаРазмери: 100 х 50 смЦената ..
5.10 лв.
Без данък:5.10 лв.
ЦВЕТНО ХВЪРЧИЛО САМОЛЕТ, СТРАХОТНО ЗАБАВЛЕНИЕ ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ. НЕОБХОДИМО ВИ Е САМО ВЯТЪР И СВОБОДНО ПРОСТРАНСТВО.Комплекта включва хвърчило с дръжка и тънка кордаРазмери: 160 х 110 смЦената е за 1 брой..
10.00 лв.
Без данък:10.00 лв.
РАЗВИХРЕТЕ ВЪОБРАЖЕНИЕТО И КРЕАТИВНОСТА СИ СЪЗДАВАЙКИ ТРИИЗМЕРНИ ФИГУРИ С ТОЗИ  ЦВЕТЕН PINARTНаправете свое собствено произведение на изкуството с тази забавна игра. При натиск от едната страна, от другата страна се изобразява формата на това,с което сте натиснали. Лесно и бързо можете да напра..
32.90 лв.
Без данък:32.90 лв.
Показани 1 от 50 | 52 (2 Страници)
Nexo.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки. Научи повече :